Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och javisst som jag älskar dig!!!
MVH Dan



Till min älskade




När jag lämnade dig i ensamhet
tankarna knackade på och jag vet
att aldrig kan jag lämna dig, jag vet

Att du så underbara som känner mig
livskonstnär och asket, fortsätter att
blända mig med allt som du vet

Och sanningen som du sade mig
står nu skriven på min tapet
att allt det där som är oss

Är också en del av livet
som vi vet, att kärlek så sann
går ej att lämna bakom sig minsann




Fri vers av DanSan
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-07-29 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan