Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag laborerar med mig själv



Spenderar renderar raderar
plågsamma saker som
Gnager i mig

Forcerar komprimerar
det som är smärtsamt
fokuserar på det goda

Fallerar immigrerar till minen
så goda att det extraherar summerar
dagen idag och minen som gör mig glad

Men laborerar med det förflutna
för att må bara så bra att negativitet
försvinner och jag blir så glad

Att jag dansar och sjunger mig sakta bort
till horisonternas land mitt Samarkand
där lyckan fröjdas, där godheten bor




Fri vers av DanSan
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-07-30 15:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja man får både spola framåt o bakåt o pausa när man har såna sessioner...och inte går det att redigera heller...hehe...men man får väl göra som dig...eventuellt radera...Din text är härligt befriande på alla sätt o vis!
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan