Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt år

vid 12-slaget
på en kulle
på gräsplanen
betraktade jag raketerna
smällbomberna
färgtindrarna
stjärnsvansarna

jag höll avstånd
som man ju bör
ännu

slog ut med armarna
i luftkramar
önskade allt gott
till min svärsons mamma
och hennes man

knackade på hos Fatima
som öppnade
i glittersvart klänning
och log stort:
"Gott Nytt År"

Yarah, min bonusdotter önskar oss Gott Nytt
på telefon

av min sons fru
får vi bilder, videos och hälsningar
härliga bilder av familjelivet
med de tre barnen
våra barnbarn
i Tjeckien

min syster i Spanien
möter jag på Facebook

gott så
att trots avstånd i metrar
ingå i ett sammanhang

poeter, kamrater
vi ser tillbaka på året som varit
och ordar
Gott Nytt År
- hoppet består!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-01 01:03



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Sammanlänkade i nyårsnattens Gott Nytt År!
2022-01-06

  Bengt H VIP
Tyckte speciellt det där med luftkramar lät hejdlöst spännande.
2022-01-04

  Rise Little One
God fortsättningen på det nya året vännen!
2022-01-03

  Rise Little One
God fortsättningen på det nya året vännen!
2022-01-03

  Marita Ohlquist VIP
En underbar Nyårsafton att spara i långtidsminnet.
Önskar dig god fortsättning på det nya året.
2022-01-03

  ULJO
Uppfriskande ord. God fortsättning.
2022-01-03

    Lena Staaf VIP
Så fint med tankar och ord till alla kära som är spridda runt om i världen och några alldeles nära.
2022-01-01

    Lena Söderkvist VIP
Absolut. Hoppas måste vi. Fin nyårshälsning, önskar dig allt gott.
2022-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP