Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett möte på en ö gudmor heter Harriet, han heter Folke en del samtal öppnar dörrarna att kunna gå vidare att kunna vida gå


i havsbandet

nu läggs en hand lugnande
över den darrande frysande
nu kan vi andas igen

nu kan vi se långt långt in
där finns en källa
av ljus

nu kan vi ställa frågor
ifrån oss
och fylla svar i konten

så blir våra bördor lätta att lasta
inför den fortsatta vandringen




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2006-07-31 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP