Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Synapser

 


Den sista februarisnön smälter bort
I halvskuggan en krokusflock
Vi vet inte hur mycket tid vi har kvar
I dessa dagar när vi kisar upp mot solen

Inlåsta i varje cell ryms de stora frågorna
Vad är liv, vad är det värt
Att bara ställa frågan rakt ut
utan att bli bombarderad av bilder
av vad det inte är

Precis här; när jag strävar efter att uppnå
dagens sextusen steg
beskjuts jag av hjärnvågor
Musikaliska toner
som glittrar likt en vägg av färger
Labyrintlika reflektioner, nya vägar




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-03-04 14:25



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Stora frågor, vackert formulerade.
2022-03-08

  tom boreland
mycket frågor nu
2022-03-04

  alicja lappalainen VIP
NATUREN VÄCKER FRÅGOR. DESSA FRÅGOR VÄCKER EN SKAPPANDE PROCESS.
2022-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP