Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… texten är en återpublicering…


Livet i en damm

 

padda sköld och väsen 

simma mellan gräsen

rör i botten upp

simmar i stim i grupp

 

pigg och var

i havet simmat har

nu i dammen de far

 

livet i en damm 

må hända

spiller tiden dryg

 

snart igenväxning

själva livet hämma

det blir död 

som slutbetyg 

 

syrefattig då blir staden

vissnar gör de sista bladen

 

livet i en damm till ända

utan ömsint underhåll

tyvärr är troligt det kan hända

livets blues sjungs sen i moll 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2022-03-04 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP