Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

du kallar på mig ibland
i korta stormbyar
salt hav kommer över mig
betongen blir bara
betong dagarna sömn
du kallar mig vid
mitt rätta namn
skönhet gör ont
så var det du
bara sa





















Fri vers av kriya
Läst 15 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-05 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kriya
kriya

Senast publicerade
.
.
.
.

.
.
.
* Se alla