Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olle från Skogs Kulle



Ja så var det Olle från skogs Kulle

en riktig buse och drulle

Söp så blodet kokade

alla sa att han dopa

men hembränt var hans skopa




Fri vers av DanSan
Läst 191 gånger
Publicerad 2006-08-02 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan