Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig simtur



När natten omsluter
med mörker och kyla
när vi våra tankar
försöker att styra

Bort från mörkrets
bindande roll
försöker finna
ut från moll

Men denna sena timma
när vi i mörkret simma
i sjöns mörka vatten
som omsluts av natten

Men ack vad skönt
med en sen simtur
där i mörkret
jag och du




Fri vers av DanSan
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-08-04 12:06



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
...kanske du kan ta upp den där raden med tanken om moll och sluta dikten i dur...?

Skön simtur!
2006-08-04
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan