Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svar till alla \"mamma se mig\"- dikter


Det är jag som är mamma.

Jag läste din dikt inatt
där den låg på köksbordet
som av en händelse
och jag grät

jag önskar jag hade förstått
för länge sen
vad det var du ropade
utan ord

och jag önskar du kunde sitta
i mitt knä och luta dig
mot mina varma bröst
en stund

så jag kunde hålla om dig
och lova dig som förr
att ingenting
är farligt.

Men jag kan bara lova dig
att jag har läst
och börjat förstå
hur du mår

och jag kan bara lova dig
att jag på något sätt
ska försöka vara
din mamma.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-08-04 12:11



Bookmark and Share


  Sara Boström
"försöka vara din mamma." Vilket starkt avslut på en fin dikt. Den talade starkt till mig.
2006-08-04

  Rachel Roth
...den berör mammahjärtat!
2006-08-04

  frostyran
Blir alldeles varm inombords när jag förstår att du är en mamma som SER..!
2006-08-04

  Bengt VIP
Mammor är bäst!
2006-08-04

  karamellen
Vilken fin och kärleksfull text!! Du är säkert en underbar mamma! Tack, för att du delade!
2006-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP