Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite självkontroll

 

Läs igenom hela instruktionen noggrant innan du kopplar in apparaten i uttaget. Elpriserna kan skilja mycket mellan länder. När morfar växte upp kostade ett kilo kaffe 2.50, men då var det också ett hårdare klimat i Europa. Betong slutar aldrig att härda men de första timmarna är ändå de mest kritiska. Om stimulering inte sker inom denna period kommer färdigheten aldrig helt utvecklas normalt. Vi tror att det är medfött, men förälskelsen styrs inte alls av hjärtat. Magnetröntgen har visat att det är samma områden som hunger och törst. Andra studier visar att du faktiskt köper 64 procent mer på hungrande mage. Andas in djupare än normalt genom näsan. Pys ut genom munnen med halvslutna läppar. Det är förutsättningen vi har pratat om.

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-14 11:35



Bookmark and Share


    Tea Alex
Spännande
2022-08-20

  lodjuret/seglare VIP
Själv tror jag på att inte göra saker när en själv sover. Som att i sömnen och förbereda för frukosten och sedan bli förvånad över att spöket varit där och varit extra bussigt också. Att sidan nog inte är till för 'goda råd' eller historiebeskrivning, eftersom den heter poeter.se och inte 'årets strunt'. Sidan är ingen veckotidning och ingen tidning för hur att fiska, odla saker i trädgården, vad som händer när du 'gör det eller det', utan helt enkelt försök i att skriva inom de genrer som erbjuds dvs haiku, tanka, novell, poesi et cetera och nu används sidan kanske i hög grad som dagbok och som en sorts 'tyck-till' ungefär som insändare, vilket det ju finns redan andra media att i så fall använda sig av. Egen hemsida exempelvis. Så texten verkar vara ett exempel på vad en poesisajt INTE är till för, skvaller och möjligt 'hur det var förr'.
2022-07-15

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
...i allt övrigt förstår jag inte texten,som verkar mycket splittrad...för vad har elpriset med inkoppling av uttag och kaffepriser från fyrtitalet sedan betongens härdning till stimulering och förälskelse som via magnetröntgen....och köplust på fastande mage för att avsluta med yoga andning....jaja..det är fritt tolka men det här fixar jag inte.
2022-07-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Självkontroll får vi nog alla nog av i graven.
2022-07-14

    ej medlem längre
Riktigt bra!
2022-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP