Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


mitt ansikte är min facebook - ansiktsbok - läs det


mitt ansikte berörs av din blick

 

i en sekund bestrålar den mig

belyser för mig skönheten 

skavankerna och livsådrorna

 

mitt ansikte berörs utav din hand

 

en lång stund fångar du mitt ansikte

drar det till dig och delar en kyss

 

mitt ansikte berörs utav mina känslor

 

dem speglar sig för dig i fördjupad skönhet

smilgroparna blir tydliga 

livsådrorna blir små streck

som pricken till utropstecken 

 

mitt ansikte speglar världen jag möter

 

det speglar glädje, sorg och avsky

mitt ansikte är min facebook 

där du ingår när jag utgår

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-08-30 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP