Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pepp mot höstdepp

Hösten är här igen
Rönnbären har mognat

Blommornas färger drar åt lila
gult och orange

Vädret skiftar snabbt
mellan solsken och regn

-

Vad kan jag förändra egentligen
livet går väl sin gilla gång
alldeles oavsett vad jag gör

kan dock inte låta bli
planera smart
för en kul omstart
på hemmaplan

jag inhandlar en drös akvarellpennor
penslar, klister och tjockt papper

lycklig sätter jag mig vid köksbordet
och låter färgerna flyta...

på eftermiddagen går jag på antikvariat
och får 12 böcker, mestadels romaner
för sammanlagt 200 kr

kvällens pepp mot höstdepp
dum dum teck ka dum teck
nya dvd:er i magdans
och rosenolja

abrakadabra








Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-07 00:57



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Du bevarar det bästa av hösten med ditt skapande! Och böckerna med lädning blir pricken över i.
2022-09-07

    Lena Söderkvist VIP
Du förändrar mycket vilken årstid det än är med din livsglädje. Men det där med färger är ju alltid specifikt. Själv nöjer jag mig med att byta gardiner.
2022-09-07

  Marita Ohlquist VIP
En härlig text om olika sätt som sprider ljus och skingrar höstmörkret.
2022-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP