Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Måne


Fullmåne måne måne

som speglar solstråle

gyllene reflexen ses

underbar känsla ges

 

måne lägre i sin bana

snuddar trädtopparna

guldgul som en cheddar 

kärleken sig i mig breddar

 

förutom att älska måne 

jag älskar cheddarost

nej tillåt mig att små le

jag menar ju grevé...


fast macka med pastej

ja det är helt okej 

nu månen likt en ost

på mitt fönster ritar rimfrost

 

... tillägg 20221007 kl.21.50

Månen i sin läst
halkar på en ost
fångas av en präst
Och en präktig prost

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-07 20:40



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
En goder morgon önskar jag dig även i morgon! Tack!!!
2022-10-08

  Öknens Ros VIP
Är inte månen gjord av ost? Nä, skojar. Kul om månen och ostar!
2022-10-08

  Bodingen VIP
Kul text som gör en glad!
2022-10-08

  Ninananonia VIP
En söt finurlig liten dikt om månen och ostar.
Den var skoj.
2022-10-07

  Niliboy
Jag gillAr prästost!
2022-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP