Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En historia som florerat en tid
ingen vet vem som egentligen
har hittat på den!!! MVH Dan



Världens vigaste man



Har ni hört den om
världens vigaste man

Han kröp upp i baken
och försvann




Fri vers av DanSan
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-08-08 12:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)
2006-08-08
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan