Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor?

Om natten

är ni alltid

nära.

jag ser er där

på nattens himmel

och jag känner er

alltid

i mitt hjärta.

jag vet

att ni vet

allt

om mig.

för vet du

att stjärnor vet det.

de vet allt

om alla.

för stjärnor kan viska 

hemligheter.

det mitt hjärta

kan höra

och känna.

min själ

vet

det.

precis som änglarna.

stjärnor

jag viskar till er 

min hemlighet.

den som bara vi vet? 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-11-19 15:57



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Innerligt om stjärnornas mystik.
2022-11-21

  Peter G VIP
stjärnorna har förmågan att ständigt trollbinda och göra oss förundrade!
så har det varit sedan urminnes tider, och stjärnorna har behållit sina hemligheter!

Väldigt vackert skriver du!

2022-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP