Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om regnet faller så hör du mig ropa

Hjälp mig nu vad vore jag utan dig
om du vände dig ifrån mig
vad skulle jag göra
om du öppnade upp mitt hjärta
när du fick nycklen
men jag är inte rädd
kärleken leder vägen
du fina flickan du vet
om jag någonsin faller
så hjälper du mig genom det
precis som det ska vara och alltid vara


Platsen där jag vill vara är att vara brevid dig
på sättet du är så snurrar du min värld
och du fyller mitt hjärta med glädje
men jag är inte rädd
för kärleken leder vägen
du fina flickan du vet
om jag någonsin faller
så hjälper du mig genom det
precis som det ska vara och alltid vara


Det vi har precis nu
ska hjälpa mig genom på något sätt
du är den enda
även om regnet faller så hör du mig ropa
du är





Den enda för mig




Fri vers av Lilla trollet
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-08-09 01:25



Bookmark and Share


  Zmultron
mycket fin fulla av kärlek vacker och längtans full fin!!
2006-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet