Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DÄR JAG STÅR


jorden

där vi

står

 

linje

fält

dragning

 

kraft som

berör

oss alla

 

där jag står börjar

fältets krökning 

 

där jag står möts

linjerna som korsas

 

där jag står skiljer sig

dragningskraften

därför att den konkurrerar

med den egna dragningskraften 

där jag står

skiljelinjen mellan

det som var och

det som faktiskt är

 

det jag

där jag står

i nu

är inte 

samma jag

som då

där jag stod

ensam

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-11-24 01:06



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Du skriver så bra, Eva :)
2022-11-24

  Ninananonia VIP
Så sant så!
Vackra tankar och vacker bild.
:)
2022-11-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dragningar finns
åt alla håll, svårt
att själv på dem¨
ha koll, ibland
när man trott
att man har hittat
sin roll har man
kammat noll!


2022-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP