Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyckel


Ska!

 

 

Ska? 

ska

skapa

ska

ska

ska älska

ska

ska

skapa ord så under ytan

ska

ska

 skala av varje lager av det som är du

ska

ska

ska älska din hud så älska min hud

ska

ska

ska djupdyka i din själ

ska

ska

ska älska två solar nära 

ska

ska

skapa vårt universum med ord

ska

ska 

ska tala så utan ord händernas språk

ska

ska

ska få dig att känna dig älskad så djupt inom inom 

ska

ska

ska älska dig till aska 

ska

ska

ska älska dig djupt djupt som änglar ska?

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-11-25 13:26



Bookmark and Share


    Askanden
"ska

ska älska dig till aska

ska"


ryser
2022-11-26

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn.
2022-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP