Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu! (Haiku)

Vi har tröttnat på,

alla nättrolls dumma hets 

blockera dem nu!




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-12-09 19:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ja för fan (gör det dock aldrig även om jag vill:)
2022-12-11

  Bibbi VIP
Så gör jag.
2022-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP