Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nyckel-


Drömskaparen?

Dröm 

drömskapare

gör det

 

dröm vackert i dina drömmar

var medveten om allt som sker

när du sover och när du är vaken

 

var medveten i dina drömmar

se och känn det du önskar

med glädje och styrka

 

allt som du vill kan ske

för du kan styra dina drömmar

alltid

 

du kan om du vill

som jag kan

och vill 

 

det

skapa min verklighet 

i mina drömmar

 

jag har gjort det förr

och jag kan göra det igen

 

för jag kan skapa

precis det jag vill?

 

när jag är 

drömskaparen

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-27 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP