Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet och början?

 

Slutet och början

början och slutet

Är de detsamma?




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-02 19:53



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja tid möts liksom alla linjer egentligen är stora cirklar…
2023-01-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
tiden går runt, den går inte fram
2023-01-02

  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
början är 2 drömmar som möts

falska profeten + legenden

sen finns det the space inbetween

big crunch och big bang

kommer ihåg den låten

men hittar den inte längre

den spelade på

cryosleep - zero beat guaranteed

på 90-talet :(

https://www.youtube.com/watch?v=8BJxGuSoNA4&list=PLzWV9EnhX-ZXblwA1t3voIb4ZOHGiBfDy

2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP