Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intervju?

Mycket planering

förberedelse innan

videosamtal

skriva ner i punktform frågor jag vill ställa

vad vill jag berätta få fram

vem är jag

hur arbetar jag

hur ska man vara

ska man bara vara sig själv

den man är?

ja det känns bra i hjärtat

vara ärlig

berätta

ta fram styrkor

det man är bra på

inte överdriva

många frågor 

att besvara

många frågor att ställa

mycket att fundera över och berätta

allt känns bra

lite nervös

 

men jag tror att det gick bra

det var det hon sa

att det var mycket positivt

får veta imorgon eller i övermorgon

kan börja nästa vecka

spännande ändå

löneanspråk

ja tack

 

livet kan börja igen

tack för chansen 

att få börja på nytt

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-06 13:38



Bookmark and Share


  Susen VIP
Ja här fångar du intervjuns hopp och längtan mycket bra
2023-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP