Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget?

Jag älskade

du älskade

jag gav

och du gav 

kärlek

kärlek kärlek

vi gav och gav

kärlek

vi älskade

vi älskade mer och mer

vi älskade 

du älskade mindre

jag älskade mer

jag älskade mest

jag gav och gav och gav

du gav mindre  och mindre

tills jag inte hade något mer att ge

för du slutade 

snålade

mer och mer

tills inget fanns kvar?

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-03 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP