Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börjar

Börjar idag

börjar på nytt

spännande 

just idag

mötet

pirrigt

roligt

härligt

se på det hela

målmedvetet strukturera och planera

mötas och diskutera

det ska bli bra

möta fantastiska människor

harmoni

värme

lycka

skratt

och en smula 

magi förstås

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-05 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP