Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack alla ni som läser mina texter. Jag är djupt tacksam för det.


Dyrbarare?

 

Du behöver inte

läsa alla mina 

 

för jag förstår 

att det tar tid

från ditt liv

 

du behöver inte känna tvång

att läsa och applådera

 

för jag blir inte ledsen 

om du inte gör det 

 

du behöver inte

läsa alla mina 

 

för jag förstår

att din tid är dyrbar?

 

och inget är väl viktigare än att leva?

för inget är väl dyrbarare än tid?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-06 13:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ödmjukhet, ditt signum.
2023-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP