Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner?

Jag känner

jag känner inte längre hans händer

de känns fjärran nu

en gång besökte dem mitt heligaste

en gång fick de min kropp att pirra

min hud att brinna mitt hjärta att slå 

att dunka så hårt

att jag vaknade berusad av kärlek

var gång jag såg hans händer visste jag vad kärlek var

min själ viskade mig

han är den rätta 

han är den du älskar

en gång berörde dem min huds närhet

en gång vad han så nära

så nära  som någon någonsin kan komma

en gång var hans händer mitt allt

och hans ögon?

dem drunknade jag så hjälplöst i?

de var som universum

och jag drunknade däri

en gång ska vi mötas på nytt

själ mot själ

och då ska jag älska dig så

så som jag älskar dina händer

i evig tid




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-06 13:49



Bookmark and Share


  Susen VIP
Sensuellt och vackert. Dina ord berör
2023-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP