Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag


Fullmåne?

 

Full  måne 

är     månen    full ?

full             av            ljus

full         av         liv

full    av?

 

 

m

a

g

i

?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-01-06 18:54



Bookmark and Share


  Foohexa
jag ser en synål :)
2023-03-17

  MaLo VIP
Snyggt!
Bra val av slutord.
2023-01-08

  Kajan VIP
Lekfull och härlig till form och ord; att bli glad av; och visst finns där magi oavsett vad den nuvarande vetenskapen anser.
2023-01-07

  peter markurth
snyggt
2023-01-06

  Susen VIP
Härlig presentation. Bra fångat med få ord
2023-01-06

  Månfare VIP
Kanske det?
2023-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP