Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden?

När orden   bara kommer

som vågor   på ett hav

läser jag   det inre

som   kanske   är mitt jag

för vågor   kan ej   stoppas

kanske   brytas   i en riktning

åt ett håll    som   ingen ser

men vem   kan stoppa vågor

som fyller upp   ett hav?

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-01-07 10:19



Bookmark and Share


  ¡se necesitan dos para bailar un tango!
HAARP
2023-01-09

  Solstrale VIP
Särskilt intressant om vågor och hav, som med tolkning blir allmängiltig och evig! - dvs ord av vågor som aldrig lämnar oss… på gott och på ont, poetens egna eller kommentarer, censurering eller via självcensur…
2023-01-07

  Sparvögat VIP
Så vackert~ordens stormande hav…
2023-01-07

  Susen VIP
Mycket bra här fångar du mig rejält. Bokmärke
2023-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP