Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Subtila?

Metamorfos

är det subtila

i livets vågor?




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-07 10:26



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Gillar. Knappt märkbara skiftningar (ibland) men ständigt föränderligt.
2023-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP