Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som?

Som universum har stjärnor och planeter

så ser jag och känner jag dig

kluven i atomer

bara för mig

att känna 

det är hjärtats lag ?

och jag vet att du också ser

och känner mer?

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-08 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP