Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4,4,4


Hemlös? (Frihaiku)

Jag är hemlös

i dina ord

utan tanke?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-01-08 12:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Precis så kan det vara.
2023-01-09

  Anya VIP
Jaa man kan sannerligen känna sig hemlös och vilsen i andras ord. Mycket bra formulering. Snyggt!
2023-01-08

  Gunwale VIP
Usch, det låter kallt!
2023-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP