Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny?

Jag kände nej

om det hon sa om andra

bäst att vara tyst

 

att inte säga emot är bra?

att vara tyst med det man känner?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-01-09 20:48



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Ja, det är bättre att vara tyst en gång för mycket
2023-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP