Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktigt?

Är det viktigt att alltid ha rätt?

Att  alltid hävda sig själv?

Att alltid vinna varje argument?




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-10 18:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Nej, tycker jag.
2023-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP