Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crystal?

Jag rör vi den

pennan

ord

försiktigt och nära molnen

 

och himlen viker sig

 

 

det är du och det är jag

hud mot hud

som galaxen

är 

 

en del

i vintergatans vita väg

en del i svarta hål

 

hon undrar det

om diamanter 

 

är kristaller?

 

 

som lagrad information

inuti 

händer tar emot          ljus

 

i min hjärna

snurrar snurrar

 

runt         sedan rakt fram

mot sjärnorna

kristallklart

 

och jag blir så där

duracellkanin

 

och jag svarar hallå

när jag frågar?

 

wiew?

sonic

 

crystal

crystal clear

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-10 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP