Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triviala

Problemet var

det

 

för vem?

 

 

det du säger 

berör mig sällan

 

för allt handlar om erfarenhet?

 

så dina är inte mina

 

för jag har redan gjort allt det 

varit med om allt det

 

 

 

för länge sedan

 

och lite till?

 

och dina verkar vara det

som luften vi andas

 

hon viskar det i rymden

triviala

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-01-10 22:59



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tänker på "goda råd" här. vissa människor har en tendens att komma med triviala råd som inte hjälper det minsta. Kanske tolkar jag helt fel?
2023-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP