Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jord

Jord

jag älskar hur du svävar 

som molntussar 

ser hav

land och berg

svävande i fågelperspektiv

i svart stjärnrymd

svävar jag i

i mörker och ljus

klot 

bakom molnen skymtar jag 

liv

och bland stjärnor är vi det

eviga

och förevigt 

älskade




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-15 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP