Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nebulosa?

 

Nebulosa

du är min själ

du är min supernova




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-01-15 14:32



Bookmark and Share


  Anya VIP
En dikt min äldsta son skulle gilla.....nebulosa och supernova. Han skriver texter och musik, ofta med rymdtema. :o)
Jag gillar denna också i sin lakoniska form.
2023-01-17

  Kajan VIP
Själens slumrande kraft och storhet framträder. Gillar denna !
2023-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP