Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oooopaaaaaaaaa

Nu har det gått en dag till
av mitt liv
och varje dag är speciell
på något sätt

i skymningen ställde jag mig
med bara fötter
i det långa våta gräset
och jonglerade

och allt som finns
har rört sig
och förändrats

och kvällen känns speciell
invigd med fingercymbaler
och med dans i baladi-stil

ooooopaaaaa - sköna kväll
du är den första kvällen
på resten av mitt liv!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-29 17:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om livskraft och livsglädje.
2023-01-30

    Lena Söderkvist VIP
Att bara stanna upp i vardagen och fundera över nuet som en inledning till fortsättningen är en bra grund för meditation. Bra tänkt, som vanligt.
2023-01-30

  bohemen VIP
Man är ju alltid ung i själ och sinne. Att hålla barnasinnet kvar...
2023-01-30

  Respons VIP
Konsten att göra vardagen till äventyr, beskriver du så bra!
2023-01-29

    Lena Staaf VIP
Verkligt livsbejakande! Och samtidigt ett styng av allvar: En kväll av mitt liv
2023-01-29

  Kungskobran VIP
Härlig livsglädje
2023-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP