Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


fossiliserade poesi

faunens flyhänta flört flagrant...

fragment framgent förringas

finner frostig förortsbetong 

förturar fossiliserad finrumspoesi 

finn förtröstan för flink favör

folkets förutseende förvaltare förtälja

finrumspoesin förmäla förortspoesin

förkroppsligar fint fostbrödralag 

fashionabel framåtanda förnu fattbar

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-02-17 16:17



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Fantasifullt fina förstenade fossiler friskt förmedlas.
2023-02-20

  Öknens Ros VIP
Flera fiktiva figurer flanerar förbi.
2023-02-19

    Lena Söderkvist VIP
Fantastisk fantomfantasi för fansen.
2023-02-19

    Lena Staaf VIP
Fin F-dikt!
2023-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP