Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


VAD FÅR OSS ATT GÅ FRAMÅT

 

står vid din sida

ler med dig 

ser dig

 

ja tror inte alltid på det

att jag är önskad älskad

 

såren efter hårda åren

de flyttade inte ut sen

 

vi ska lära oss att leva 

med allt vi inuti är...

 

så jag älskar dig med

du som glömt att se

att livet är just nu

 

du som jag

vi glömmer

 

fats vi inte vill glömma

det är ej emot någon

bara glömskans garn

 

vi binds så hårt vid dået

av de dårar som dårat sig

 

så minns du som kan att

vi behöver påminnas idag

om att vi duger och är bra

jobbigt när man glömmer

att man duger bra varje dag

 

jag önskar dig därför 

en underbart trevlig helg!

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2023-02-10 09:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Varmt budskap. Good enough.....kommer man långt med.
2023-02-13

  Respons VIP
Hurra för ett ärligt positivt kärleksbudskap!
2023-02-13

  Blått Norrsken VIP
Så fint och innerligt skrivet och väldigt sant
2023-02-12

  Blomma-Stjärna VIP
bra och mänskligt - en dikt vi alla kan känna igen oss i - för vi har alla våra skuggor och minnen som viskar att vi inget gott är värda - och bara vi själva kan avvisa tvivlen och ansvara för oss själva - även om andras ord betyder så mycket... kärlek -
vi måste själva stå upp för oss men vi alla kan peppa och stödja varandra!
2023-02-12

  Bodingen VIP
Fin formulering av dina ord i denna skönt peppande text.
2023-02-11

  Fjellhuldra VIP
Så fin dikt om livet
Vi duger som vi är
Varje dag.
Aldrig glömma bort
Hur betydelsefulla vi är.
2023-02-10

    Lena Söderkvist VIP
Hopp och förtvivlan, ibland bara flyktiga tvivel, vad de formar oss! Och små ord som betyder så mycket för att vi skall känna oss säkra... Självkänslan är en egendomlig naturlig varelse.
2023-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Fin påminnelse om hur viktigt det är att tänka och känna att vi duger som vi är.
2023-02-10

  Maria Sundelin VIP
Dåtid och nutid går hand i hand in i framtiden
2023-02-10

  Öknens Ros VIP
Att lära oss att tycka om oss själva en god tanke. Tyvärr lärs vi inte så, tvärtom lärs vi att hitta felen hos oss. Tänk om det vore det omvända.
Önskar dig också en underbar helg och tänk på det fina inom dig. :)
2023-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP