Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens mantel

nattens mantel

sänker sig ned

över land

över hav

ser jag det självklara

känner jag det

ljuset

blinkandes i koder

från himlens alla stjärnor

andas jag

stjärnklart i tanken

som vinternattens svala vindar

där känner jag mig hemma

där under nattens mantel

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2023-02-12 20:03



Bookmark and Share


  TheSoulmancer
Min relation till stjärnklar natthimmel gör sig varmt bekräftade genom dina rader. Tackar ödmjukast för en ljuv och len läsning.
2023-02-26

  Anya VIP
Vilken härlig känsla dina ord frammanar. Att känna det självklara. Underbart skrivet. Bland det bästa jag läst av dig.
2023-02-13

  Marita Ohlquist VIP
En fin text som förmedlar lugn och harmoni.
2023-02-13

  Blått Norrsken VIP
Underbart magiskt och så skirt och ljuvligt tryggt
2023-02-12

  Sparvögat VIP
I underbara ord målar du nattens ljus…
2023-02-12

  Kajan VIP
En mäktig bild inleder denna sköna dikt. Lite som en uppenbarelse som gåva, eller en ständig möjlighet till pånyttfödelse rentav.
2023-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP