Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makt?

Tavla

kvist moln

mot en grå himmel

svarta siluetter

dagarna känns 

som dagar känns

grå

gå stanna

stanna gå

vad vill jag då

då korpen kraxar olycksaligt

vakar bakom ryggen min

letar fel 

fel efter fel hos alla som tystnar

med nedböjda huvuden

tassar vi på tå

jag känner mig inte trygg

vi känner oss inte trygga

jagade som villebråd

jag bara undrar

varför förstör du 

mitt liv?

 

hans liv? hennes liv?

vem är du som kraxar så?

bevakande kyla 

grå grå

vad vill du oss?

vad vill du mig?

vill du

att jag ska gå?

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-02-13 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP