Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en kommentar till Dan C-s text och självrannsakan om Gud.


Frågor om Gud.

Kommer Gud aldrig ner från sin höga himmel
och ber oss om förlåtelse för allt ont
han har gjort oss?

Gud föds i det lilla barnet
med alla möjligheterna
att börja om
och han bär ditt kors.

Vad har vi gjort för ont
för att drabbas av denna orättvisa?

Gör gott. Dela med dig. Älska.
Så blir världen mer rättvis.

Varför skulle jag lyda en massa bud?
Jag vill inte lyda någon annan än mig själv.

I vandring i mörker handlar det inte om att lyda
utan att ledas.
Här är min hand.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-08-11 11:16



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja tänk så många frågor vi har...och svaren verkar så givna när man ser dom skrivna på det här sättet!
2006-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP