Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


KÄRLEK HÅLLER SITT PARAPLY EMOT TÅRFLODERNA

Kärleken håller sitt paraply emot tårfloderna 
Våra barn är vårt enda hopp 
låt oss ge dem kärlek utan stopp




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-02-16 10:30



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Så väldigt fint och tänkvärt! Tack!
2023-02-17

  Anya VIP
Jaa barn ska man sannerligen vara rädd om. De bär hela framtiden.
2023-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP