Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helandeprocess 1 Urladdning

Långsamt uppbyggd
alltmer koncentrerad

energin som lever sitt eget liv.
Plötsligt är det över.




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-08-11 12:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en urladdning kanske..?
Frukta inte för jag är med dej. (Bibeln nånstans)
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP