Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helandeprocess 2 Jämvikt

Uppochner söker sin motvikt
Vänster och höger famlar efter varandra

Bataljen i skärningspunkten gör upp med det gamla
Kampen i det innerstas mitt är pånyttfödelsens början

Under stilla väntan tar Livet över
Undret som besegrar allt




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-08-11 12:56



Bookmark and Share


  Howlit
Drar efter andan... Du har lyckats fånga stillheten , där allt föds. Jag ser framför mej hur allt dras mot mitten, med rymden balanserandes i jämnvikt runtomkring... och vi själva står stilla för att inte rubba balansen. Man behöver inte springa mot... allt kommer till dej...

Så är min tolkning av din briljanta text.
Tack
Kram /Mija
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP