Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helandeprocess 3 Energiskt

Stilla gläntar Någon på det inres dörr:
”Hallå där! Är Du hemma?”

Det var många år sen sorgebrunnen sinade
Glädjetårarnas källa sprudlar stundom som champagne




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-08-11 13:19



Bookmark and Share


  Ezo
jag älskar slutet
"Det var många år sen sorgebrunnen sinade
Glädjetårarnas källa sprudlar stundom som champagne"
2006-08-16

    inmeddiginålsögatkamel
=) Mycket fint
2006-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP