Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Så mycket galenpannor det finns omkring - ge mig tålamod - man måste verkligen vara simkunnig för att stå ut… och … SIMMA LUGNT!


JAG GÅR OCH BADAR


när ingenting förändras 

                     då ingenting

vill fungera 

                för att allt bara ska trulsa 

 

                       då simmar jag

                               kanske lugnt 

          eller går till botten

likt en sten 

               men mest går jag

och badar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2023-03-02 08:11



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Gäller att hålla sig över ytan. Är botten på botten.
2023-03-03

  Eva Langrath VIP
Tycker mycket om tonen i orden.
2023-03-02

    Lena Staaf VIP
Gillar denna text med sin luftiga struktur som följer vågors rörelser. Att gå och bada och simma lugnt är ett bra sätt att hantera scårigheter på.
2023-03-02

    Lena Söderkvist VIP
Makalös illustration till denna visa text. Man skall absolut gå och bada, bästa rekreationen, vare sig man gör det i vatten eller läsvärda böcker.
2023-03-02

    Sefarge VIP
Jaa ibland kan det kännas
helt utmattande att bara
vara kvar i tillvaron? Skönt
då ditt liv ej behöver sluta
som Matta-Hari's? Utan
det t.o.m kan tillverkas
Nerv-lugnande konst
-fulla mattor av hållbar
Kvalité emellanåt?
;)


2023-03-02

  Annie b'larsson VIP
Men, vad handlar det om?
Det får du nog faktiskt ta och förklara.
2023-03-02

  AndLou VIP
Ja ibland behövs lite hjälp att hålla sig flytande, när som andras så uppenbara brister gällande tolkningar och social kompetens, tynger ner oss under ytan! Hen som utsätter andra för detta ser mycket sällan sina egna brister! Detta just för att hen har uppenbara problem i sin egen s.k. verklighet, vilken då mycket sällan är den den samma, som
den verkliga verkligheten! Bra där! :)
2023-03-02

  Öknens Ros VIP
Ja, lika bra att ta ett dopp
Så länge det finns hopp
Kan man bara simma
Och kanske duktigt rimma
Då fixar du problemet
Även det med modemet
2023-03-02

  Respons VIP
Ja, vattnet har en helande kraft. Spännande diktstruktur.
2023-03-02

  Maria Sundelin VIP
Bad är bra
2023-03-02

  Kajan VIP
Även mycket passande och fin konst ovan texten.
2023-03-02

  Kajan VIP
Klokt råd i underhållande form; alla vi borde simma lugnt ibland : )
2023-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP