Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lommens röst

lommens röst ljuder
ekar över sjöns vatten
skymningens toner




Bunden vers (Haiku) av Åsa Gustavsson VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-12 00:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja jag kan höra den!
En mycket finstämd naturhaiku, bra!
2006-08-20

    Bodil Sandberg
Vilken stämning jag kommer i när jag läser detta...underbart!
2006-08-12

  Jessica Ebbesson
Bilder och mycket ljud i din haiku. Vackert!
2006-08-12

    IsabellaMendrix
Mycket vackert, Åsa!
2006-08-12

  Per Rydberg
Din haiku försätter mig i det där tillståndet vid sjöstranden när jag hör ödslighetens lockande stämma! Det är stort - din dikt återger detta på ett vackert sätt!
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP